Skip to content

Wie zijn wij?

In 1989 zijn wij begonnen als kapsalon: Bernadette’s haarmode. In 2009 hebben wij ons bedrijf uitgebreid en zijn wij verder gegaan onder de naam: O’bella! (Italiaans voor: mooi zo!). Omdat we nu VEEL meer doen dan alleen Haar, Haarverzorging en Haarmode.De kapsalon is nog steeds een belangrijk onderdeel van ons bedrijf en is gespecialiseerd in haarverlenging (extensions en doublehair),kleurbehandelingen (met daarbij naar wens een kleurenanalyse) en bruidskapsels. U wordt daarbij altijd geholpen door één van onze ervaren kappers! Daarnaast bieden wij u nog veel meer!!!! Daardoor weten ook klanten uit Veendam, Winschoten, Assen, Emmen maar ook Groningen en omstreken O’bella! in Stadskanaal te vinden. Vooral ook vanwege ons enorme brede aanbod in behandelingen en onze zeer deskundige medewerkers.

Alice

Alice

Ik ben Alice, al sinds 1992 werkzaam bij O’bella! als Topstyliste. Mijn specialisaties zijn Kleurspecialist en Barbier. Ik volg regelmatig cursussen en trainingen, hierdoor blijft het vak voor mij boeiend en interessant. Het contact met klanten vind ik erg leuk en gezellig…..ik hou ervan om mensen mooier te maken!

Elsa

Elsa

Ik ben Elsa, al vanaf 1999 maak ik deel uit van team O’bella! In de functie van Top-styliste. Ik vind het ontzettend leuk om creatief bezig te zijn, mijn specialisaties zijn Lang haar/ bruids-kapsels en Kleurspecialist. Regelmatig volg ik cursussen en trainingen, graag geef ik mijn klanten een goed advies!

Marit

Marit

ik ben Marit, ik ben in september 2022 begonnen met de opleiding Haarstyliste en ben momenteel junior-styliste bij O’bella! Kapster worden was altijd  al mijn droom,  ik ben dan ook heel erg blij dat ik nu onderdeel uitmaak van team O’bella! en heb het ontzettend naar mijn zin hier!

Thaissa

Thaissa

Mijn naam is Thaissa, ik ben Braziliaanse en sinds 2019 woon ik in Nederland. In Brazilië ben ik fysiotherapeute met de specialisaties massage en huid behandelingen. Bij O’bella! voer ik diverse lichaams, massage en huidverbeterende en verjongende behandelingen uit.  Daarnaast ook deelbehandelingen als wenbrauwen stylen en shapen, wimperlifting en hars behandelingen. (zie voor meer info ook knopje Esthetiek) Ik ben erg blij om onderdeel van team O’bella! te zijn en hoop je snel in onze salon te zien!

Bea Mulder

Bea

Ik ben Bea, eigenaresse van O’bella! Vanaf  1984 ben ik al werkzaam in het kappersvak, in 1989 heb ik de kapsalon geopend (toen nog Bernadette’s haarmode) en in 2009 is de salon uitgebreid met o.a.  een schoonheidssalon, pedicure, nagelsalon etc. Toen hebben we ook de naam van de salon verandert; O’bella! Ik vind dat wij een ontzettend leuk vak hebben en een hecht, gezellig en vakkundig team, daar ben ik heel erg blij mee en dankbaar voor!

Ons vaste team van specialistes en haarstylistes heeft diverse  specialiteiten zoals:

  • schoonheidsspecialiste

  • nagelstyliste

  • pedicure

  • barbier

  • permanente ontharing (biologisch)
  • visagie

  • haarverlenging/extensions

  • parfums/make-up/tassen/sieraden/sjaals

  • en zoals gezegd Kapsalon

Kijk dus gauw verder op onze site en maak kennis met ons bedrijf.

Graag tot ziens,

Team O’bella!