Schoonheidsbehandelingen

SchoonheidssalonSchoonheidsbehandelingen om je huid eens heerlijk te laten verwennen en goed te reinigen en verzorgen. (onze salon is lid van de ANBOS)

Schoonheidssalon

Een moment van rust en ontspanning!

Diverse behandelingen behoren tot de mogelijkheid in onze schoonheidssalon. Van schoonheidsbehandeling ”Basic” tot schoonheidsbehandeling ”De Luxe”.  Behandelingen van de acne huid, van de donkere huid en van de heren huid of voor reinigende behandelingen. U bent bij ons aan het goede adres.

Anti-aging en Huidverbetering

Onze anti-aging en huidverbeterende behandelingen  zijn ook een echte aanrader. Effectief werken wij samen met u aan een oplossing voor huidproblemen als bv. acne, huidveroudering en pigmentvlekken. Regelmatig werken wij met nieuwe behandelingen en innovaties, wij volgen trainingen en cursussen en blijven daardoor op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen.

 

Henna Brows en wimperlifting

Epileren, harsen, wenkbrauwen en/of wimpers verven, visagie: bij onze professionele schoonheidsspecialiste bent u in goede handen! Zij zal u ook graag adviseren over de juiste huidverzorging, voor uw huid. 

Huidverzorgingslijnen

Tevens beschikken wij over heerlijke resultaat gerichte huidverzorgingslijnen en werken wij met de producten van: Medex Bio Science cosmetics….voor iedere huid het geschikte product! Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de exclusieve make-up artikelen van Charlotte Sophie

 

Acties

Kijk ook eens onder het “knopje”acties voor de meest recente aanbiedingen.