Schoonheidsbehandelingen

SchoonheidssalonSchoonheidsbehandelingen om je huid eens heerlijk te laten verwennen en goed te reinigen en verzorgen. (onze salon is lid van de ANBOS)

Schoonheidssalon

Een moment van rust en ontspanning!

Diverse behandelingen behoren tot de mogelijkheid in onze schoonheidssalon. Van schoonheidsbehandeling ”Basic” tot schoonheidsbehandeling ”De Luxe”.  Behandelingen van de acne huid, van de donkere huid en van de heren huid of voor reinigende behandelingen. U bent bij ons aan het goede adres.

Anti-aging

Onze anti-aging behandeling is ook een echte aanrader. U voelt zich als herboren en uw huid zal er frisser, jonger en stralender uitzien! Regelmatig hebben wij nieuwe gezichts-behandelingen afgestemd op bv het seizoen en uw huid.

Epileren

Epileren, harsen, wenkbrauwen en/of wimpers verven, visagie: bij onze professionele schoonheidsspecialiste bent u in goede handen! Zij zal u ook graag adviseren over de juiste huidverzorging, voor uw huid. 

Huidverzorgingslijnen

Tevens beschikken wij over heerlijke resultaat gerichte huidverzorgingslijnen en werken wij met de producten van: Medex en Extenso, voor iedere huid het geschikte product! Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de make-up artikelen van Make Up Studio (MUST). 

 

Acties

Kijk ook eens onder het “knopje”acties voor de meest recente aanbiedingen.