Medex huid verbeterende behandelingen

Bio-Peeling_Treatment-847x1024KRUIDEN PEELING

De Chinese kruidenpeeling/ Medex kruiden therapie – is een 100% natuurlijke fruitzuur peeling met o.a. melkzuur, citroenzuur en wijnsteenzuur. Deze behandeling is niet agressief, dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn. Voordelen: u hoeft niet thuis te blijven en u kunt zich gewoon opmaken. De Chinese kruidenpeeling  stimuleert het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid door de aanmaak van Collageen, Elastine als ook het Hyaluronzuur.

De Peeling (Chinese kruidenpeeling) is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam.  Toepasbaar het hele jaar door, ook in de zomermaanden. De Peeling behandeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur en uitermate geschikt bij huidveroudering, verslapte huid, futloze huid, slecht doorbloede huid, acne, littekens en grove poriën

Bio-Lifting-848x1024Fruitzuurpeeling

Deze behandeling is gericht op een positieve beïnvloeding van de probleemhuid en de verouderde huid

Te gebruiken bij acne, verouderde huid, ouderdomsvlekken en hyperpigmentatie.

Verbetering van de elastische en plastische eigenschappen van de huid en versnelling van het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid.

De behandeling bestaat uit 100% natuurlijke fruitzuren, voor het beste resultaat adviseren wij de behandeling in kuurverband te volgen. Voor aanvang van de kuur in de salon start u thuis met het voorbereiden van de huid op de behandeling. Onze schoonheidsspecialiste geeft hierbij goede en duidelijke begeleiding en adviezen.