Skip to content

Injectables

visual-haarwerken_2[1]Ook bij O’bella! (als eerste in deze regio met al meer dan 12 jaar dezelfde ervaren arts/specialiste):

Injectables! Een prachtige aanvulling op de normale huidverzorging.

 

Omdat wij u daarbij kwaliteit en professionaliteit willen garanderen zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met Ohlsen-injectables (zie ook www.ohlsenmedispa.nl)

U wordt daardoor geadviseerd en eventueel behandeld door een arts met medische en ethische achtergrond. Drs. Yvonne Ohlsen zal u een eerlijk en realistisch advies geven over een eventuele behandeling tijdens het eerste consult (ook wanneer ze een behandeling nog niet nodig vindt). Zij heeft dan ook inmiddels goede naamsbekendheid opgebouwd in de regio Groningen, Drenthe maar ook in Duitsland.

Mogelijke behandelingen:

rimpel behandelingen met botox / fillers (om de tekenen van huidveroudering aan te pakken, tegen “wallen”, ingevallen wangen,fronsrimpels of voor strakkere kaaklijn)

huidverbetering door middel van een peeling, eventueel in combinatie met mesotherapie (tegen grauwe en vermoeide huid, pigmentvlekken en ondiepe rimpels. Geschikt voor gelaat / decolleté / handen en hals)

overmatige transpiratie (d.m.v. Botox)

heren behandelingen (bv. bij vermoeid uiterlijk en wallen. Ook voor heren is uiterlijke verzorging belangrijk!)

Om welke behandeling het ook gaat: u kunt rekenen op een medisch verantwoord advies, geen chirurgische ingrepen, geen lange herstel periode, veilige behandelingen zo subtiel of groot als u wenst. Voor iedereen die het belangrijk vindt zichzelf goed te verzorgen en te presenteren onafhankelijk van leeftijd of achtergrond.

Waarom zou u de natuur niet een handje helpen?

 

Ook voor een vrijblijvend consult of informatie (over bv. De Vitamine A zuur (tretinoine) anti-rimpel crème) kunt u bellen voor een afspraak.