Heren

Herenkapper

De heren worden bij O’bella! in onze herenkapsalon niet vergeten! Integendeel: speciaal voor hem is onze barbier (herenkapper). We hebben bij O’bella! de haar verzorgings/stylings lijn HOMME van L’oreal professionnel.

Deze mannen-haar-lijn bestaat uit diverse shampoo’s en stylingsproducten; voor iedere haar type en kapsel een geschikt product met een mannelijke geur! Onze ervaren haarstylistes adviseren u graag hierover. Een was-behandeling met een ontspannen hoofdhuid massage (voor of na uw knipbehandeling) met onze professionele heren-shampoo-lijn behoort tot de mogelijkheden.

Deze producten zijn overigens alleen bij de L\’oreal kapper verkrijgbaar. Uiteraard zijn onze kapsters in het bezit van een diploma Heren-vak/Barber en volgen zij regelmatig bijscholing voor de allernieuwste technieken en trends!

Ook speciaal voor de heren; de COVER kleuring voor het verminderen van grijs haar binnen 5 minuten! Homme Cover  geeft een prachtig natuurlijk resultaat zonder uitgroei. Wij werken met en zonder afspraak en zijn ook op dinsdag- en donderdagavond geopend.

Dus heren, waar wacht u nog op….. u kunt 24/7 online afspreken en zo de tijd kiezen die u het beste past.

Heren
Barbier Obella

Barbier

Nieuw! U kunt vanaf nu ook terecht bij onze Barbier (herenkapper) voor een mooie coupe maar ook voor authentiek scheren en het verzorgen/trimmen van baard en snor! Ook verkopen wij producten van de Italiaanse shave/beard lijn ProRaso! Bel of mail gerust voor meer informatie.

Onze ervaren Top-stylistes/Barbers zijn u graag van dienst!