Haarmode

De haarstylistes van O’bella! zijn allen Topstylistes. Dat betekent, dat ze allemaal over flink wat ervaring en deskundigheid beschikken. Zij zullen u dan ook, na een goed overleg/advies gesprek, ten allen tijde van een goed advies en een vakkundig kapsel voorzien. Daarnaast werken onze kappers in onze kapsalon uitsluitend met de beste producten voor uw haar en hoofdhuid van L’Oréal Professionnel. Of het nu gaat om een nieuwe coupe, een mooie kleuring of een prachtige omvorming (permanent of semi-permanent). Of een compleet nieuw kapsel, bij ons bent u verzekerd van deskundige behandeling. Dit alles in een prettige, gezellige omgeving.

Kapsels en extensions

Wij verzorgen de kapsels voor dames, heren en kinderen dus het hele gezin is welkom! Tevens zijn wij gespecialiseerd in kleuren analyses. Daardoor kunnen wij (voorafgaand aan uw kleurbehandeling) bepalen, welk kleur- seizoenstype u bent en welke kleuren bij u dus het mooiste zullen staan. Een paar van onze kapsters zijn gespecialiseerd in haarverlenging. Met behulp van extensions en double hair van Balmain, kunnen zij bij u lengte, volume of kleur accenten in het haar aanbrengen. U zult verbaasd zijn over de vele mogelijkheden en het prachtige resultaat! Vanuit de wijde omgeving weet men O’bella! dan ook te vinden.

Kapsalon

Onze klanten komen naar onze kapsalon voor haar, haarverlenging en hairextensions niet alleen uit Stadskanaal, maar ook uit Veendam, Winschoten, Emmen, Assen en zelfs uit Groningen. Daar zijn wij dan ook erg trots op! Vraagt u gerust naar de mogelijkheden of een vrijblijvend advies.

 

 

Visual_French_Balayage