Haar en Haarverlenging

Haarverlening / Extensions

Onze stylistes zijn gespecialiseerd in haarverlenging. Met behulp van extensions en double hair van Balmain kunnen zij bij u lengte, volume of kleur accenten in het haar aanbrengen. U zult verbaasd zijn over de vele mogelijkheden en het prachtige resultaat!

Vanuit de wijde omgeving weet men O’bella! dan ook te vinden. Onze klanten voor haarverlenging en hairextensions komen niet alleen uit Stadskanaal, maar ook uit Veendam, Winschoten, Emmen, Assen en zelf uit Groningen. Daar zijn wij dan ook erg trots op!

Vraag dus gerust naar de mogelijkheden en een vrijblijvend advies.

Kapsalon

De kapsters van O’bella! zijn allen Topstylistes. Dat betekent dat ze allemaal over flink wat ervaring en deskundigheid beschikken en u dus ten allen tijde van een goed advies en een vakkundig kapsel zullen voorzien. Daarnaast werken wij in onze kapsalon alleen met de beste producten voor uw haar en hoofdhuid van L’Oréal Professionnel

Of het nu gaat om een nieuwe coupe, een mooie kleuring, een prachtige omvorming (permanent), of een compleet nieuw kapsel, bij ons bent u verzekerd van deskundige behandeling in een prettige, gezellige omgeving.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in kleuren analyses. Daardoor kunnen wij (voorafgaand aan uw kleurbehandeling) bepalen welk kleur- seizoenstype u bent en welke kleuren bij u dus het mooiste zullen staan.