Skip to content

Esthetiek

Lichaams behandelingen/ Massages/ Beauty

.Nu ook bij O’bella!  diverse Esthetiek behandelingen:

*Cellulite behandeling;

Bij deze behandeling wordt dmv een intensieve massage met een vacuotherapie apparaat en een  specifieke behandel creme de vetcellen op met name de heupen, billen en benen aangepakt. Voor een optimaal resultaat adviseren wij deze behandelingen in kuur verband te volgen.

 

*Lympfedrainage;

Deze behandeling bestaat uit een lichaamsmassage met een massage olie die dient om het lichaam te helpen het overtollige vocht en gifstoffen af te voeren. Bv in geval van zwelling, vochtophoping of lymfoedeem. Voor aanvang van de behandeling worden uiteraard eerst de contra indicaties uitgesloten en besproken hoeveel behandelingen noodzakelijk zijn voor het gewenste resultaat.
 
*Sculptuur massage;
 
Een modellerende massage dmv intense diepe handmatige massage bewegingen met als doel de vetlagen te reorganiseren,  de lichaamscontouren te harmoniseren en het afbreken van de vetcellen te stimuleren. Ook bij deze behandelingen zijn er meerdere behandelingen noodzakelijk voor een optimaal resultaat.169F4CCA-B789-4D9D-B4A0-D93583359D45
 
*Lip Booster/ Hydra Lips;
 
Deze behandeling zorgt voor natuurlijk volume en diepe hydratatie van de lippen. De lippen worden prachtig rose/rood door een goede doorbloeding en mooi glanzend. De behandeling is volledig pijnloos en geeft direct resultaat. Voor langdurig resultaat zijn meerdere behandelingen nodig.
 
*Diamant Peeling;
 
De diamant Peeling zorgt voor een zachte exfoliatie van de huid dmv het gebruik van een licht zuigende “diamant-pen” . Onzuiverheden uit de opperhuid en dode huidcellen worden weg gezogen en de huid zal vervolgens serums en cremé ’s als vit.C en hyaluronzuur makkelijker opnemen. Diamond peeling kan het gehele jaar door worden toegepast en is oppervlakkige peeling die ook uitermate geschikt is voor de huid verbetering van de gevoelige huid.

 

Om welke behandeling het ook gaat: je kunt rekenen op een  verantwoord advies, geen chirurgische ingrepen, geen lange herstel periode, veilige behandelingen waarbij vooraf altijd eerst een intake plaats vind om contra indicaties, wens, behandel plan en behandelprijzen te bespreken. Voor iedereen die het belangrijk vindt zichzelf goed te verzorgen en te presenteren.71586351-DBED-490F-B167-D73553B42A72

Waarom zou je de natuur niet een handje helpen?

 

Ook voor een vrijblijvend consult of informatie kun je bellen voor een afspraak.