Skip to content

Bruids-arrangementen

shutterstock_114940564-325x300HARTELIJK GEFELICITEERD MET JE VOOR GENOMEN HUWELIJK!

Aan de mooiste dag van je leven gaan vaak maandenlange voorbereidingen vooraf. Op de dag van je bruiloft is het fijn om te weten dat je je geen zorgen hoeft te maken over je haar en make-up en dat je deze bijzondere dag heerlijk ontspannen kunt beginnen bij O’bella!

Voordat het zover is ontmoeten we je graag om samen met jouw een bruids-arrangement samen te stellen die bij jouw past. Ieder arrangement bestaat uit een intakegesprek, proefkapsel & proefmake-up en bruidsmake-up & -kapsel op je trouwdag. Arrangement deLuxe is uitgebreid met prachtig verzorgde bruidsnagels en bij arrangement Super de Luxe komt daar een uitgebreide gezichtsbehandeling nog eens bij. Natuurlijk zijn er ook andere combinaties van behandelingen mogelijk zoals bijvoorbeeld met een heerlijke voet-verwen behandeling, epileren en shapen van de wenkbrauwen of het knippen en kleuren van je haren. In deze gevallen maken we voor jouw een bruids-arrangement op maat!

  • Bruids-arrangement “Basic”: intake/proefkapsel&proefmake-up/bruidskapsel/bruidsmake-up € 209,95
  • Bruids-arrangement “de Luxe”: bruids-arrangement Basic + bruidsnagels  dmv gellak                     € 269,95
  • Bruids-arrangement “Super de Luxe”: bruids-arrangement de Luxe+ gezichtsbehandeling        € 355,95

Tip 1: Blijf dicht bij jezelf. Je wilt niet achteraf naar jezelf op de trouwfoto’s kijken en denken: wie is die vrouw? Het team van O’bella! haalt de mooiste versie van jezelf naar boven en garanderen dat je stralend onze salon verlaat!

Tip 2: Als je in de maanden voor je bruiloft regelmatig de schoonheidsspecialiste bezoekt, komt je huid in optimale conditie. Een week voor je trouwdag nog even je wenkbrauwen epileren en evt. verven en ziet er prachtig uit.

 

Ook voor de bruidegom is het natuurlijk belangrijk om goed voor de Grote Dag te komen. In de week voor de bruiloft zorgen we voor een goed geknipte coupe en een Man-icure. Op de trouwdag verwelkomen we de bruidegom graag voor het Wassen&Stylen

Bruidegom-arrangement: Wassen, Knippen, Stylen & Man-icure/op de trouwdag: wassen&stylen  € 71,95